SZEGHALOM.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

2022.09.24.
2022.09.24.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

2022.06.11.
2022.06.11.
2022.06.04.
2022.06.04.
2022.05.28.
2022.05.28.
«
...34567...
»
Átfogó energiahatékonysági és takarékossági programot indít a jegybank Szuperinfó Hírek - A Magyar Nemzeti Bank 18 Celsius fokban maximálja épületeinek központi hőmérsékletét a fűtési időszakban, csökkenti az épületek diszkivilágítását, lépéseket tesz…
Jubileumi programokkal várja a látogatókat a tízéves Mesemúzeum Szuperinfó Hírek - Jubileumi programokkal, családi koncertekkel, könyvvásárral, kreatív foglalkozással, mesékkel, Csukás-sétával és kiállításmegnyitóval várja a látogatókat pénteken és szombaton a tízéves Mesemúzeum.
Adminisztratív okokból emelkedett enyhén a nyári csúcsdöntések után az álláskeresők száma Szuperinfó Hírek - Az álláskeresők száma 2022 májusában rekordalacsony szintre csökkent, majd további mérséklődéssel egész nyáron 230-231 ezer körül alakult. A szeptemberi adat…
Hatalmas az érdeklődés a kormány Tűzifaprogramja iránt (videó) Szuperinfó Hírek - Az Agrárminisztérium (AM) kiemelte, az ország legnagyobb részén már elkezdődtek a szállítások is.
Szijjártó: mi, magyarok, büszkék vagyunk a futballválogatottunkra (videó) Szuperinfó Hírek - S kiváltképp büszkék lehetünk arra, ami az olasz himnusz alatt történt a Puskásban - írta közösségi oldalán a külgazdasági és…
Megszűnik a tűzgyújtási tilalom az egész országban Szuperinfó Hírek - Egyben bejelentették, hogy a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának egyetértésével Magyarország teljes területén megszűnik a fokozottan tűzveszélyes időszak.
Bondár Anna búcsúzott Szuperinfó Hírek - A második felvonás elején mindkét fél brékelt, majd 4:4 után ismét az ötödikként rangsorolt Bondár vesztett adogatást, Serif pedig 1 óra 34 perc játék után lezárta a találkozót.
A Béres Csepp immáron 50 éve erősíti az immunrendszerünket Szuperinfó Hírek - Jubilál az egyik legismertebb magyar márka, az ünnepi műsorban megemlékeztek Béres Józsefről, a készítmény magyar feltalálójáról is.
Az idén a recesszió ellenére reálissá válhat a 10 ezermilliárd forintos autóipari termelési érték elérés Szuperinfó Hírek - A magyarországi autóipar az év első hét hónapjában 13 százalékos növekedés után elérte a 6600 milliárd forintos termelési értéket, és…
Idén is megrendezik a keresztény film- és könyvnapokat Szuperinfó Hírek - Keresztény mozifilmek vetítése, kerekasztal-beszélgetések, film és könyvvásár várja az érdeklődőket Budapesten.