SZEGHALOM.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

2023.03.04.
2023.03.04.

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

2023.03.18.
2023.03.18.
2023.03.11.
2023.03.11.
2023.03.04.
2023.03.04.
12345...
»
Mégis bevihetők a történelmi Magyarországot ábrázoló molinók a válogatott meccseire Szuperinfó Hírek - A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) engedélyezte a történelmi Magyarország térképét ábrázoló molinók bevitelét a válogatott mérkőzéseire.
AM: egészséges erdők az egészséges emberekért Szuperinfó Hírek - Az erdőkkel egy egészségesebb és jobb világot teremthetünk saját magunk és az utánunk következő generációk számára - emelte ki az…
Szijjártó: brit vállalatok 50 ezernél is több magyar embernek adnak munkát Szuperinfó Hírek - A Nagy-Britanniából származó beruházások fontos szerepet játszanak a magyar gazdasági növekedés fenntartásában – közölte a miniszter.
Kihirdették a Magyarország tehetsége pályázatot Szuperinfó Hírek - Kihirdettük a Magyarország tehetsége–2022 nyílt pályázatot – jelezte kedden a közösségi oldalán Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár.
Kulcsár Katalin a világ ötödik legjobb női játékvezetője Szuperinfó Hírek - Minden idők ötödik legjobb női játékvezetője lett Kulcsár Katalin a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezetnél (IFFHS).
Nagy István: Brüsszel kettős mércével mér és szándékosan hátrányos helyzetbe hozza a magyar gazdákat Szuperinfó Hírek - A miniszter az uniós tagállamok mezőgazdasági minisztereinek tanácskozását követő sajtótájékoztatón kifejtette: az EU által kezdeményezett szolidaritási folyosók, amelyek az Ukrajnában rekedt gabona Afrikába és Közel-Keltre történő eljuttatását hivatottak megkönnyíteni, nem a célnak megfelelően működtek. Ezért az ukrán határ melletti tagállamokat elárasztotta az ukrán gabona, nagyon súlyos belső piaci zavart előidézve.
Az FTC idegenben nyerte a döntő első mérkőzését Szuperinfó Hírek - A Ferencváros 3-2-re győzött hétfőn a Gyergyói HK otthonában a jégkorong Erste Liga döntőjének első mérkőzésén.
Egyszerre hetven termék lett olcsóbb az egyik legnagyobb bolthálózatban Szuperinfó Hírek - Szintet lépett a vásárlókért zajló küzdelem, egy-egy termék árának csökkentése már semmire sem elegendő. A SPAR további 70-et sorolt az Árzuhanás Promócióba, de a többi kiskereskedelmi lánc is megpróbál újabb és újabb kedvezményeket biztosítani.
Fiola Attila kikerült a keretből Szuperinfó Hírek - Fiola Attila sérülés miatt nem szerepelhet a magyar labdarúgó-válogatott csütörtöki és hétfői mérkőzésén.
Rekord látogatottság: több mint ötmillióan keresték fel a Liget új létesítményeit (videó) Szuperinfó Hírek - Baán László a Városligetben elindult fejlesztések koronájának tekinti az Új Nemzeti Galériát.