SZEGHALOM.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szeghalom 2019.12.14
Szeghalom 2019.12.14

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

2023.12.02.
2023.12.02.
2023.11.25.
2023.11.25.
2023.11.18.
2023.11.18.
12345...
»
Világbajnok a magyar csapat Szuperinfó Hírek - Nagyszerű teljesítménnyel, a döntőt gyakorlatilag végig kontrollálva a Berecz Zsombor vezette magyar együttes győzött a Star Sailors League Gold Cup…
Szijjártó: célunk, hogy Európa legversenyképesebb beruházási rendszere a miénk legyen Szuperinfó Hírek - Jelenleg is hatalmas beruházási verseny zajlik a világon, így Európában is, amely versenyben Magyarország rendre jól szerepel.
Ünnepre hangoló előadásokkal várja a látogatókat a Müpa Szuperinfó Hírek - Az intézmény a család minden tagjának kínál programot a következő hetekben.
Sorra állnak be az atomenergia mögé a nagyhatalmak Szuperinfó Hírek - Az Egyesült Államok vezetésével húsz ország szólított fel az atomenergia-termelés kiterjesztésére.
Labdarúgó-Eb: mutatjuk, mikor és hol játszik a magyar válogatott Szuperinfó Hírek - A Hamburgban rendezett szombati sorsolás után kialakult a jövő nyári labdarúgó-Európa-bajnokság programja.
Karácsonyi levél- és csomagfeladásra készül? Mutatjuk, mire érdemes figyelnie Szuperinfó Hírek - Ha szeretnénk, hogy a képeslapok és a csomagok rendben megérkezzenek, érdemes időben feladni a küldeményeket.
Kamerun legyőzésével középdöntős a magyar válogatott Szuperinfó Hírek - A magyar női kézilabda-válogatott biztosította helyét a középdöntőben az olimpiai kvalifikációs világbajnokságon azzal, hogy 39-20-ra legyőzte Kamerunt szombaton a csoportkör második fordulójában, Helsingborgban.
A házigazda németekkel, a skótokkal és a svájciakkal egy csoportban a magyarok Szuperinfó Hírek - A magyar labdarúgó-válogatott a házigazda németekkel, valamint a skótokkal és a svájciakkal került azonos csoportba a jövő évi, németországi Európa-bajnokság Hamburgban rendezett szombati sorsolásán.
A legjobb film díját nyerte a Semmelweis Torontóban Szuperinfó Hírek - A Koltai Lajos rendezésben készült semmelweis-film lett a Torontói EU Filmfesztivál legjobbja és elnyerte a közönségdíjat - közölte az MTI-vel szombaton a Nemzeti Filmintézet (NFI).
A tudós papnak állít emléket a Kossuth rádió és a Hagyományok Háza népzenei műsora Szuperinfó Hírek - Vitos Mózes katolikus papra, Csík vármegyei néprajzi gyűjtőre és helytörténészre emlékezik a közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora december…
Több mint száz adventi programmal készültek a Tourinformok Szuperinfó Hírek - A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) felhívására 41 Tourinform iroda csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amelyben a négy adventi hétvégén 114 programmal…